Mina dagar

STRANDPREMIÄR…

Hej alla fina bloggvänner!
Gårdagen bjöd verkligen på en härlig strandpremiär. Galet varmt… iskallt i vattnet dock så det blev inget dopp men det blev ett strandhäng som hette duga. När frukosten var avklarad letade vi rätt på alla strandgrejer och tog hojarna ner till stranden. Så här på försäsongen så har man ju stranden nästan helt för sig själv men om några veckor så ser det inte ut så här kan jag säga… då får man kryssa fram mellan handdukarna.
Jag fick inviga min nya strandkaftan från Stajl som jag köpte på Rolf and Friends i Salthamn i förra veckan och plocka fram strandhatten från förra året. Snygga solhattar hittar ni HÄR och HÄR

Min nya stråväska fick också ut och luftas lite och ni hittar liknande HÄR och HÄR.

När vi blev hungriga gick vi bort till vårt favoritställe Surflogiet där vi åt en supergod lunch. Det här stället får ni verkligen inte missa om ni är på Tofta Strand. Allt i menyn är till typ 95% lokalt producerat och hållbarhet genomsyrar verkligen det här stället. När vi kom var det gott om plats men det fylldes på snabbt och under semesterveckorna är det här helt klart Toftas Strands mysigaste strandhäng. Ni hittar dit om ni följer stranden söderut och går tills stranden tar slut och lite till…

Förstår ni hur härligt det är när man tänder den lilla eldkorgen och man får sitta här och njuta av fantastiska solnedgångar?

Och han då… min älskade Per… Jag älskar det vi har tillsammans på alla plan!

Man kan få äta middagen med något gott att dricka till nere på stranden men man får kolla med personalen så att man håller sig på rätt ställe. Något oklart med ett U som avslutning men en snygg skylt!

Snygga sommarbrillor hittar ni HÄR.

Coco granatäpple… hur gott… sommarens bästa!

Ja vad säger man… så här skulle man ha det när man har det som som sämst, eller hur?
Nationaldagen avlutades med en grillning och det var så mysigt att kunna sitta ute och äta på altanen. Vilken bonus att få lägga till den här dagen till minnesbanken. Idag väntar jobb varvat med studentuppvaktning för det är idag den händer. Det är då vår fina Gustav ska springa ut och ha sitt sista firande tillsammans med sina klasskompisar. Klart vi måste vara med på utspringet!
Ha en underbar fredag!
KRAM!

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *