Inredning,  Resor

SUNNY DAY OCH I MORGON DRAR VI TILL FJÄLLEN…

Hej!

Vilken härlig dag vi fick med strålande sol från en klarblå himmel. Kallt som tusan är det och jag insåg, när jag sprang runt på stan, och uträttade ärenden att jag borde ha haft en mössa på mig.

Jag tror att jag har fått tag i det jag behöver nu och även det vikigaste av allt, ett par rejäla vinterkängor. Jag hade tänkt att jag skulle hitta ett par på rea men jag var för optimistisk för butikerna var istället proppfulla med våriga sneakers i alla möjliga varianter. Jag fick gå till Naturkompaniet och investera i ett par ordentliga Caribou istället. Nåväl, de kan jag ju å andra sidan ha i all evighet.

Idag kom också Lilly med färjan från Gotland. Storasyrran blev tyvärr kvar på ön på grund av skolan men lillskrutten (om man nu kan säga så om någon som snart fyller 15 år) hänger på så vi blir nästan hela familjen samlad i alla fall.

I morgon ska hyrbilen hämtas ut vid 08.00, Johannes möter upp, och sen beger vi oss till Västerås i karavan med Jacob och familjen för att hämta upp Vendela innan vi åker vidare norrut. Det ser ut som att det ska snöa rejält i morgon uppe i Sälen men sen ser det ut att bli perfekt väder i veckan.

Åh vad det här ska bli mysigt! Ha en fin lördagskväll!

KRAM!

4 Comments

    • tiname@live.se

      Tack så mycket!!! Det ska bli härligt att få komma upp till Dalarna igen. Vi brukar alltid hålla till i Lindvallen. När vi åker med hela familjen så blir det alltid dit vi åker. Vi har varit där sen barnen var små :-). Kram //Tina

    • tiname@live.se

      Ja, än så länge är allt öppet. Så länge Sverige inte är satt i karantän och stängt ner allt så kör de på. Håller tummarna för att vi får en fin vecka. Ha det så fint ni kan i Spanien. Kramar //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *