TAK OCH STOCKHOLM UNDER STJÄRNORNA…

En bättre kväll skulle jag vilja säga att vi hade i går kväll. Jag fick kvittera ut en av mina födelsedagspresenter från P som var en middag på restaurang TAK vid Brunkebergstorg och vilken kväll det blev!
Om vi fick det sämsta bordet av alla på Lindgården för några veckor sedan så hade P fixat det allra bästa med vackraste utsikten i går kväll. Maten var så god och perfekt tillagad och servicen var på topp. Snyggt och stilrent är det också. Lyckades knipa ett par bilder mellan två middagssittningar men trots att det var fullt i restaurangen så kändes det så lugnt och stilla på ett behagligt sätt. Bra gjort att lyckas få den relativt avskalade miljön så pass ljuddämpande som den är.
Kul att det händer grejer på Brunkebergstorg. Ett nytt torg håller på att växa fram och de gör det så bra.
Efter ett riktigt bra tips från den här sköna tjejen HELENA så hastade jag förbi Lindex och köpte en Leo-kjol med en snygg top till. Tack för det tipset Helena! Ett par typ “tofflor” i skinn hittade jag på Scorett som passar bra till men fy tusan vilket skav jag fick framme vid tårna men eftersom jag alltid får skoskav av både nya och gamla skor så hade jag taktiskt nog med mig ett ombyte att ta på när vi lämnade och jag inte längre behövde gå omkring och försöka vara snygg.
Utsikten från vårt bord.
Hjälmargös med spetskål; gudomligt god. Vi åt förrätt också, en råbiff men den hann jag glufsa i mig innan kameran kom fram.
Och den här lilla skapelsen; en tryffelvariant på choklad och salt lakrits med någon form av kex doppade i lakritschoklad. Jag dööör så gott det var.
Sen tog vi en tur upp på taket till “Stockholm under stjärnorna”. Takparken som består av flera olika barer och ligger ovanpå Gallerian. Här uppe finns det mat med streetfoodkaraktär, DJs och en massa annat mysigt som håller på att växa fram. Behöver jag säga att utsikten över stan är magisk?
När vi kände oss klara så tassade vi hemåt i sommarnatten.
Tack älskade P för ännu en underbar kväll!
Idag blev det en rejäl sovmorgon och nu vet vi inte vad vi ska hitta på. Det är sol och fint men det är en lagom skön sommarvärme idag vilket faktiskt känns skönt. Vi får klura lite på det helt enkelt.
Ha en skön lördag!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
NU FIRAR VI IN HELGEN OCH MIN FÖDELSLEDAG IGEN…