TANKAT ENERGI…

Bonsoir!
Det var så mycket vi hade tänkt att vi skulle hinna med den här svängen ner till ön; träffa familj och vänner, vinterfixa, se filmer, läsa, gå på promenad osv men jag vet inte riktigt hur vi tänkte när vi skulle klämma in allt det på en dag som idag för vi åker ju faktiskt tillbaka i morgon, tidig eftermiddag. Men vi hann i alla fall en sväng in till Visby för att inhandla ett litet vinterkit till uteköket och en promenad längs med havet. 
Vilken energikick det är att få strosa längs med havskanten och idag hade vi hela stranden helt för oss själva. Just nu är det lågvatten och då blir stranden extra mäktig.
Vi tog den långa skogsvägen hem och stannade till vid sojden där man bränner tjära och där jag har varit många gånger som liten med min pappa. På “fastländska” kallar man det för tjärdal tror jag.
Nu är det supermörkt och kallt ute och när vi var inne i Visby så kom det till och med lite snö. Inte så mycket men det var i alla fall så att det la sig ett litet täcke på biltaken. Jag är inte alls redo för snö och vinter. Det räcker för mig om jag kan få njuta av vinterväder när vi åker till Sälen i början på mars men tills dess så kan det gärna få vara barmark för min del. Ok, julafton den vill jag så klart att den ska vara vit men i övrigt kan det få vara.
Nu har vi öppnad en flaska Cava och njuter framför en brasa. Lyxigt!
Hoppas att ni har en lika fin lördag som jag har.
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Från Glam till Damm
  november 24, 2018

  Hej, Vilka härliga bilder du bjuder på. Ja, det är så underbart med närheten till havet. Jag har alltid bott vid havet. Stilla Havet, Atlanten och Medelhavet och det har jag verkligen mått bra av. Nu bor jag dock vid Mashavet (Orsasjön 🙂

  Ha en fortsatt fin kväll framför brasan,

  Mvh, Anneli

  • tiname@live.se
   november 25, 2018

   Tack så mycket! Ja visst är det svårt att tänka sig att inte bo vid havet om man har växt upp och bott vid havet i hela sitt liv. Mashavet är ju inte så dumt det heller :-). Ha en fin söndag! Kram //Tina

Previous
NÄR MAN FÅR RUNDA AV EN JOBBVECKA…