THE BEACH…

Heeey på er!

Här vaknar vi upp varje morgon till en klarblå himmel. Vi sover tills vi vaknar… typ till 08.00, går iväg och äter frukost och sen hänger vi här i vårt Casa och vid vår pool. Vi går lite in och ut, tar ett dopp och bara är… Vi har varit i Egypten flera gånger tidigare och det vi gillar med Egypten är de tre S.en; att det är så solsäkert och varmt, servicen är tiptop och sevärdheterna som är så spektakulära i det här landet. Deras historia är ju så fascinerande. Att det sen bara tar 4,5 timme att resa hit är ju en bonus. Vi har tidigare varit iväg på en del utflykter men den här gången har vi bestämt oss för att nyttja vårt boende och vår pool så mycket vi kan och endast ta oss in till El Gouna när vi känner för det vilket vi ska göra ikväll.

Igår eftermiddag efter lunchen stannade vi på stranden en stund. Den är stor och bred för att vara i Egypten och ännu bredare var den igår eftermiddag när tidvattnet gjorde sitt.

Det finns massor av “solpuffar” där man kan landa ner och sola…

… och här och där finns det solplatser med vindskydd. Så snyggt och bra ju!

Precis ovanför stranden ligger hotellets beach club. Där äter vi lunch om dagarna och här är det också så snyggt… ja hela stället är snyggt och har en stil som vi verkligen tokgillar.

Här finns det gott om plats och inga försäljare… det är bara lugnt och skönt. Precis vad vi behövde just nu.

Näää nu ska jag gå ut och ta mig ett dopp i poolen som vi fortfarande har helt för oss själva. Hot hot hot…

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Lena - gott för själen
  februari 14, 2020

  Det ser ju galet läckert ut det där stället! Hade gärna haft lite sol och värme på nosen känner jag. Idag var det visserligen soligt ute. Men vad hjälper det när man har näsan framför skärmen 😉

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   februari 15, 2020

   Det här stället är verkligen supertrevligt. Snyggt och bra service. Jag kan absolut tänka mig att åka tillbaka igen. Hoppas att du får lite sol på nosen i helgen. Kram //Tina

Previous
ÄNNU EN DAG VID POOLEN…