Mina dagar

TILLBAKA I STOCKHOLM

Nu är vi hemma i Stockholm igen efter en alldeles, alldeles underbar midsommarhelg på Gotland och när vi flög in över stan i kväll så kunde vi se hela vägen hem. Vi bor precis vid Vasaparken, ungefär vid mitten av parkens långsida bakom Bonniershuset (det gula tegeltornet som sticker upp i mitten på bilden). Till vänster skymtar man S:t Eriksplan och till höger där parken slutar ligger Odenplan. Vi bor alltså precis mitt emellan de båda ”planerna”. Till vänster uppe i bild skymtar Karolinska och norrut i bild ser vi Hagaparken, där vi gärna strosar omkring; helst på våren.  
Älskar att bo här precis lika mycket som jag älskar att vara på Gotland. Fint att få ha två hem…
Nu väntar några jobbdagar här i Stockholm innan jag vänder ner till Gotland igen får att köra Almedalsveckan. Sen mina vänner… då ska jag få semester. Känns välförtjänt!
Men i morgon väntar säsongsavslutning med mina fina kollegor. Det blir en härlig dag som vi avslutar med middag på stan. Fint det med!
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *