Mina dagar

TIPS PÅ TOPPAR…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Gina Tricot.

Halloj!
Hur har ni det i julstöket? Här är det färdigstökat inför julen men full rulle ändå. Jag ser fram emot en lugn och skön vecka på Gotland och att få umgås med nära och kära och träffa vänner vi inte sett på länge. Jag ska förvisso jobba i mellandagarna men det brukar vara väldigt lugnt dessa dagar så jag hoppas att det är så även i år.
Jag hittade några snygga grejer som jag tänkte dela med mig av. Den svarta blusen ovan hittar ni HÄR.

Den HÄR toppen är en klassiker som jag har i svart och den har hängt med ett bra tag nu. Toppenkvalitet!

Det HÄR är min favorit just nu. Bra pris och så himla snygg! Den finns även i två färger till. 

Jag som är rätt frusen av mig gillar att ha scarves runt min hals och den här snyggingen finns HÄR.

Den här tröjan som är en ”off shoulder” är ju så snygg till ett par glitterbyxor när man ska på galaj. HÄR hittar du den.
Ja, då var snart den här tisdagen förbi och i morgon är vi inne i mitten på den här veckan. Här hemma händer det inte så mycket mer än att avrunda jobb inför helgen och börja tänka på vad som ska med ner till ön. Den här hösten har jag inte orkat med så mycket på kvällarna efter jobbet. Det har varit superintensivt… för intensivt känner jag så här i efterhand men det ska bli ändring på det efter nyår. Lite mer balanserat ska det bli har jag bestämt mig för och jag behöver få in lite mer flärd i mitt liv. Saknar det…
Ha en fin tisdagskväll!
KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *