Mina dagar

TRÄDGÅRDSDAX…

Efter en härlig dag i solen på altanen så fanns det ingen återvändo. Det var bara att plocka fram spaden och sätta igång. Först planterade vi några buskar Lagerhägg framför ena sidan av altanen för att dölja de fula gråsuggorna som altanen vilar på. Tyvärr så fanns det bara tre buskar hemma av just den Lagerhägg som vi ville ha så vi får vänta en vecka till på resten men de som fanns har vi alla fall grävt ner idag och det kommer nog att bli riktigt bra när de får ta sig lite.
Sen var det dags för trädgårdslandet. Lite rensning och några nya jordgubbsplantor kom på plats och även en persiljebuske som av någon anledning börjat växa i komposten nere i hörnet på tomten. Förmodligen har några persiljefrön från sådden i landet förra säsongen hamnat i komposten och där trivdes de tydligen så himla mycket bättre än i vårt trädgårdsland. Vi får väl se hur den klarar en här lilla flytten…

Nu skall vi runda av denna härliga lördag med färska räkor och sen skall vi kvista över till våra fina vänner M & M som också har en stuga här ute i Tofta. Jag har hört något om att det visst vankas bubbel :-).
Sköna dagar eller hur!
KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *