TRÄDGÅRDSFIX…

Posted on

Inlägget innehåller reklamlänkar till Åhléns.

Hej alla ni som tittar in!

Idag var det äntligen dags att ta tag i vår trädgård. Inget regn och inget annat bestämt som vi kunde skylla på. Vi räfsade upp det sista av löven, klippte gräset, klippte ner rosorna, öppnade upp uteköket och fixade i ordning på altanen.

Fruktträden är på gång nu. Vi har ett äppelträd, ett plommonträd och ett bigarråträd som när som helst kommer att slå ut i blom.

Mitt i allt fix tog vi en paus och dukade upp färska räkor och lite vin på altanens trappa.

Linneservetter HÄR. Underlägg HÄR.

Sen blev det ärligt talat inte så mycket mer gjort. Vi satt där med våra glas och njöt så mycket vi bara kunde av fågelkvittret, lugnet, solen och värmen.

Hoppas att ni har haft en fin söndag! Nu kör vi en ny vecka.

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

11 Comments
 • Mamma C
  maj 3, 2020

  Vilken härlig paus mitt i allt slit med trädgården. Förstår att ni blev sittandes där på trappen och bara njöt av våren.
  Kram Carin

  • dianasdrömmar
   maj 4, 2020

   Vilken härlig dag kram

  • tiname@live.se
   maj 4, 2020

   Ja den dagen kommer vi att leva länge på. En verklighetsflykt för en dag… Kram //Tina

 • Ulrica
  maj 4, 2020

  Härligt härligt :-). Jag hoppas även du får en fin vecka!!
  KRAM

  • tiname@live.se
   maj 4, 2020

   Tack fina du <3 Kram //Tina

 • Maria Wiker
  maj 4, 2020

  Bara tokgillar såna där goa härliga pauser i arbetet…. 😉 =)
  Härliga bilder och fina tips som du delar! Ja, nu hoppas vi verkligen att våra smultronställen, som vanligtvis lever av turismen, klarar av denna kris och att vi snart får röra oss lite mer och kan gynna utan att känna oss som brottslingar.
  Kram och ny fin vecka till dig med!
  /Maria

  • tiname@live.se
   maj 4, 2020

   Eller hur… det blev en låååång paus för oss ha ha. Det var så mysigt att vi la ner trädgårdsarbetet och hade det gött i solen i stället. Ja, vad de kämpar nu alla ställen och vi väljer då och då att besöka de ställen som har tagit allt på allvar och följer alla regler. Annars skulle vi aldrig våga gå dit. Vi är rädda av oss, om oss och om andra men vi vill också försöka leva lite mellan varven utifrån det som faktiskt är tillåtet. Kramar till dig!!! //Tina

 • Anna-K
  maj 4, 2020

  Jättemysiga bilder och alla ställen ni besöker . Ja …..vi är många som vill leva så…. saknar barn , barnbarn , och träffa andra . .men tids nog så.

  • tiname@live.se
   maj 4, 2020

   Tack så mycket! Det är en underlig tid vi lever i nu och det är svårt att balansera mellan allt som handlar om rekommendationer, familjens behov, all rädsla men också, kunna leva och göra det som faktiskt är tillåtet om man är frisk och gör saker med stort förstånd. Vi har inte träffat vänner på flera månader och inte heller mina föräldrar men vi ska faktiskt ses utomhus med stora avstånd i helgen. Det känns fint. Man får hitta varianter av det som faktiskt är möjligt. Låt oss hoppas att det är på gång att vända nu. Kram //Tina

 • Anna-K
  maj 4, 2020

  Älskar och saknar också vårt Västkusten , salta bad räkor havskräftor så galet mycket . Men hoppas vi kan få åka till sommaren , men ingen vet om det går ens då . Tungt !!!!

  • tiname@live.se
   maj 4, 2020

   Åh, jag förstår det verkligen… Det är tungt att inte veta hur saker och ting ska bli. Även om tonläget är pessimistiskt överlag så vill jag ändå tro att det här eländet kan lägga sig lika snabbt som det kom. Lite väl optimistiskt kanske men jag måste tro på det annars blir jag galen. Det finns så många olika experter just nu som uttrycker att man ska förhålla sig till det ena och det andra men vi har valt att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och utgår från det. Låt oss hoppas att de snart förmedlar att de kan lätta upp restriktionerna så att vi kan få njuta av våra ställen i sommar. Anders Tegnell har ju varit mer optimistisk kring det än en del andra. Ha en fin vecka! Kram //Tina

Previous
SUPPORT YOUR LOCALS…