UNDRAR OM JAG MISSAR CIGARRSÄSONGEN…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Stronger och Lagerhaus.
Hej hej,
I morse vaknade vi upp till en helt annan luft än igår. Det var svalt och krispigt och skönt ändå på något sätt även om jag älskar värme. Idag fick jag också ett första stråk av längtan efter att få tända en brasa, tända ljus och sitta och kura under en filt. Jag älskar verkligen hösten i Sverige och den är inte så långt borta nu.
När jag kommer ner till Gotland nästa gång skulle jag vilja plocka in några “cigarrer” men jag är rädd för att cigarrsäsongen redan är över när jag kommer ner om ett par veckor men de är ju så himla vackra att sätta i en stor kruka eller hur? Vi har ju en stor bamsing till kruka på landet och där skulle de passa perfekt!
Så här såg det ut senast när jag var på cigarrjakt.
I kväll har jag varit och fixat frissan och det var verkligen välbehövligt efter den här sommaren. Vad gäller status av mitt knä och min träning så har jag fått ett ofrivilligt uppehåll för jag var nämligen på återbesök hos ortopeden i fredags och fick en ny kortisonspruta. Jag har fortfarande ont då och då vilket är helt normalt kopplat till den skada jag hade men nu ska knät få vila en vecka och sen ska jag börja träna så smått igen. Typiskt när jag var så bra på gång men jag får köra YinYoga så länge och göra som doktorn säger.
Kolla in nyinkomna supersnygga träningskläder HÄRHÄR och HÄR. När jag rensade i garderoben igår så insåg jag att vi behöver köpa en ny tvättkorg. Ny och ny… vi behöver köpa en tvättkorg helt enkelt för vi har ju faktiskt aldrig haft någon. Vi lägger allt i en IKEA-kasse. Så dåligt…  Jag hittade ett par fina som ni hittar HÄR och HÄR. De ska jag spana in lite närmare.
Ha en fortsatt fin måndag!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

9 Comments
 • Wikers Liv
  september 2, 2019

  Tack för fina ord om klänningen, hos mig! =) Och ja… helgen blev toppen!
  Åååh… jag vill också ha cigarrer… undrar om det finns på det ställe här där jag tror att det gjorde för flera år sedan… ska nog kolla det… =) Tack för tips/påminnelse.
  Jag har också en plan på att tokrensa garderoben, jag har insett nu att jag har alldeles för mycket kläder… men inte mycket som jag egentligen vill göra mig av med, det är det som är problemet.
  Resten av huset ska också få sig en röjning och rensning och ordentlig städning.
  Kram på dig och ha en fin vecka!
  /maria

  • tiname@live.se
   september 4, 2019

   Det var det lilla :-). Det var en sådan befrielse att få det gjort verkligen. Måste göra det mer regelbundet känner jag. Ha en fin vecka du med. Själv har jag åkt på feber och är hängig. Kram //Tina

 • dianasdrömmar
  september 3, 2019

  Trist med träningen , hoppas du kommer igång snart igen kram

  • tiname@live.se
   september 4, 2019

   Ja så fort knät har fått vila klart och jag är feberfri igen så ska jag komma igång igen. Kram//Tina

 • Mamma C
  september 3, 2019

  Cigarrer är verkligen snyggt att ha i en hög kruka. Jag måste plocka något nytt till våran kruka i Spanien. För gräset i den börjar skrika på sista versen.
  Kram Carin

 • Unknown
  september 3, 2019

  Tråkigt med din träning. ..Men viktigast att ditt knä blir bra såklart. Här börjar träningen
  idag efter sommaren. Börjar med ett tufft medelpass. Får se hur det går. 3-4 pass i veckan plus pw. Kraaaam Inger

  • tiname@live.se
   september 4, 2019

   Wow, det är ju jättebra kämpat ju! två dagar till ska knät vila och när febern jag åkt på försvinner så är det dags att gasa på igen. Kram //Tina

 • ulrica
  september 11, 2019

  Önskar att jag kunde packa ner lite cigarrer till dig men de lär väl explodera på planet :). Kram Kram

Previous
DET HÄR HEMMET BEHÖVER LITE KÄRLEK NU…