Mina dagar

UTFLYTTNINGSMINGLET…

Vi fick till det till slut… fredagens utflyttningsmingel. Det såg rätt mörkt ut ett tag när P ringde i torsdagskväll och sa att hans flyg var inställt pga det flygkaos som varit under dagen. Tidigaste flight han kunde få komma med var 20.40 på fredagen!!!. Men vad gör man då… tar färjan till ön så klart. Det var bara det att tidigaste färja att komma med gick i fredags vid 11.25 (framme 15.00) så det blev ingen lång stund vi tillsammans kunde rodda inför att 30 av våra vänner skulle dyka upp. 
Men det gick och det blev en härlig kväll tillsammans med våra vackra, glada och roliga kompisar. Vädret var med oss också så vi kunde mingla med bubbel och ta maten ute. 
Nu har vi ätit en sen frukost här ute på landet. Vi for ut hit direkt i går efter att vi fixat till huset för att lämna över det till Vendela som skulle fira sin 20-årsdag med sina vänner.  Värsta partyhuset…
I går kväll kom Jacob och Linda (som är nere på ön över helgen) och Joakim och grillade med oss. En skön, lugn lördagskväll vilket var välbehövligt.
Nu skall vi njuta av solen och värmen på altanen en stund.
Ha en fin söndag!
KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *