Mina dagar

V 27 = ALMEDALSVECKAN…

Nu har den dragit igång igen; Almedalsveckan! Från att det har varit rätt lugnt i Visbys gränder så fullkomligt exploderar det när Almedalsveckan drar igång. Det är fullt med folk överallt och i vartenda krypin så pågår det någon slags aktivitet eller seminarium. Det fullkomligt kokar! Kändisarna duggar tätt och det minglas till höger och vänster. För oss som jobbar så känns det mest som ett stort spektakel men det är ungefär som cirkusen; jag deltar inte men på något sätt så gillar jag att det pågår.

Så här såg det ut idag när jag gick hem från jobbet. Inte riktigt lika mycket folk som mitt på dagen men ändå full aktivitet.

Trångt i passagen till Almedalen.
Den här veckan måste vara den bästa av alla för restaurangerna.
Idag har småtjejerna varit på ”sommarkollo” hos min mamma. De brukar vara med henne en vecka varje sommar när vi jobbar och första dagen när de kommer dit så får de skriva önskelista över vad de vill göra och äta. Idag har de bland annat varit på Almedalsveckan och fått ett helt gäng giveaways. Philippa hade lyckats skrapa ihop 39 grejer. Hon var väldigt lycklig 🙂 Till lunch hade de önskat sig pannkakor.
I morgon skall de visst baka och jag kan tänka mig att det kanske blir en tur till ”Katthemmet”; en loppis där tjejerna älskar att shoppa loss.

I kväll har det bubblats. Såpbubblor är väl sååå fint, eller hur?!

Nu har vi ätit middag ute på altanen, delar av familjen har tagit en kvällspromenad och nu är det dags att varva ner för kvällen. Fyra dagar kvar sen är det SEMESTER!!!
KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *