VACAY COMING UP…

Heeeey!

Nu har jag packat ihop det sista på jobbet och vid lunch checkade jag ut för semester. Drygt fem härliga lata veckor har jag framför mig nu. Men det är ändå lite speciellt att checka ut från hemmakontoret till skillnad mot att checka ut från det fysiska kontoret på Arlanda. Jag fick liksom göra en liten ritual i form av att packa ihop alla grejer och lägga in dem i klädkammaren så att jag inte kunde se alla grejer för att känna att jag skulle gå in i semestermood. Same same but different…


Under eftermiddagen har jag fixat och donat som bara den under tiden som Per var inne in Visby och spelade padel. Jag har rensat och sorterat upp en massa grejer. En del får åka till “tippen” och en del grejer får åka till vårt förråd ute på Hästnäs. Ni vet de där grejerna som får ligga i “slussen” tills man man har bestämt sig för vad man vill göra med dem. Ibland kan de ligga i slussen väääldigt länge.

Sen grillade vi och delade på en flaska champagne för att fira in min semester. Till middag blev det grillade fläskkotletter och hjärtsallad. Så gott ju! Vi skulle egentligen varit på Tofta Beach House ikväll men vädret har varit lite svajigt så vi satsar på TBH i morgon istället.

Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 Comments
 • Mamma C
  juli 2, 2021

  Ha en skön semester nu.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   juli 2, 2021

   Tack Carin! Kram //Tina

 • Sari-Anne
  juli 3, 2021

  🌸 Ha en underbar semester 🌸

  Hoppas att bloggen inte tar semester helt 🤗

  Kramizzz
  Sari-Anne

  • tiname@live.se
   juli 4, 2021

   Tack detsamma snälla du! Nej då, bloggen tar aldrig semester :-). Kram //Tina

 • Ulrica
  juli 7, 2021

  Hihi, den där slussen känner jag så väl till.. hos oss kallas den förrådet och jag ryser av tanken att jag behöver ta tag i detta på semestern :-).
  Så roligt att du skriver att du gjorde en ceremoni av att plocka undan jobbsakerna. Jag önskar att jag kunde göra detsamma, men när man har samma dator och telefon på jobb och privat så blir det lite svårare.. kan ju inte riktigt leva utan dator och telefon hela semestern :-)). Dessutom så måste våra sociala medier leva även på sommaren så jag kommer få jobba lite då och då, men jag klagar inte, jag bara gör upp en rejäl plan så jag kan göra det direkt på morgonen och sen ha semester resten av dagen. Men en semester-coming-up-ceremoni lät så mysigt, det måste jag nog ha en ändå!!
  NJUT nu av dina veckor framöver, hjärtat 🙂
  KRAM

Previous
SOMMARKVÄLLAR NÄR DE ÄR SOM BÄST…