Mina dagar

VACKRA VYER…

Så här såg det ut för några dagar sen när jag och Vendela gick till lasarettet för att träffa hennes Öron-Näsa-Halsläkare. Så himla vackert, eller hur? Det här kommer jag definitivt att sakna när vi flyttar. Om inte annat så kommer jag att uppskatta allt det vackra i Visby så mycket mer.
Hur som helst så är det bestämt nu att Vendela skall operera bort sina halsmandlar efter sommaren. Hon är sjuk i halsinfektioner heeeela tiden och nu har allt testats från hälsokost till antibiotika under ett års tid men ingenting hjälper så nu ryker de! Skönt men läskigt…

Annars går allt i ett flygande fläng här. Vi hyr bara ut huset v.27 i år så vi har taggat ner lite på att röja i huset men städningen kommer man ju inte undan tyvärr. Vi anlitade städfirma till kök och badrum den här gången också. Vilken lättnad det är att slippa det. Resten går ju som en dans även om det är lite pyssel efter jobbet en stund nästan varje kväll. I går kväll pausade vi och åt middag på Surfers tillsammans med Vendelas Joakims familj och Vendelas pappa med sambo men mot kvällen idag tog vi det sista så nu är vi i princip helt klara. Lovely!
En jobbvecka kvar nu sen är det seeeeeeeemester… det är också LOVELY!
KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *