Mina dagar

VÄKOMMEN HEM TILL OSS DIANA…

Bilder: Jenny Lennhammar

Hej hej!
Hoppas att ni har haft en bra uppstart på veckan?
Jag har nu varvat upp på jobbet igen efter några lugna jobbdagar mellan helgerna och det kändes gött att få träffa alla mina fina jobbarkompisar efter drygt två veckor. Har saknat dem!
Kolla in den här Prima Donnan som snart dansar in i våra liv. Diana heter hon och det är fina Jenny som har skapat denna underbara skulptur. Jag blev helt såld när jag såg Jennys skulpturer för första gången och nu när de äntligen var till salu så investerade vi en och vi föll för Diana. Jenny är en grym konstnär. Vi har en tavla av henne sedan tidigare; en stor som hänger i vårt kök och förställer tre dansande donnor. Jag tror inte att hemsidan är uppdaterad men googla på Jenny Lennhammar så hittar ni en del av vad hon har gjort där. 
Grym tjej!
Här i är hon… och väntar på att vi ska hämta upp henne om en dryg vecka när vi åker ner till Gotland.

Och här är några av hennes dansande väninnor. Diana står högst upp!
Jag tror att hon kommer att passa så bra in här hemma hos oss, eller vad tror ni?
I kväll har jag testat ett nytt yogapass och det kändes bra idag också. Det var någon övning som var lite knepig att få till men jag får testa runt lite tills det sitter. Jag inbillar mig att jag redan fått lite mer energi men det kan vara en ren psykologisk effekt för att jag tycker att det känns så bra men strunt samma. Känns det så, är det väl bara positivt oavsett tänker jag.
Nu ska jag avsluta den här kvällen med lite bokläsning.
KRAM!

6 kommentarer

 • Wikers Liv

  Så fin! Ska googla hennes namn, länken gav som sagt inte mycket, hemsidan under renovering 😉 🙂 Det är roligt att ha något som inte alla andra har…
  Jag har en god vän som är konstnär och oerhört duktig på att måla. Hon har målat några akvareller som hänger på väggen hos oss. Bland annat är den ena en avbild på vår yngsta dotter med sin hundvalp i famnen. Den är magisk! Ja, hon målat magsikt vackert. Charlotta Blomgren heter hon, om du vill googla och kolla 😉
  Kram och ha en fin tisdag!
  /Maria

  • tiname@live.se

   Ja visst är hon fin! Nej hemsidan får vi vänta lite på men man hittar Jenny om man googlar. Hon finns också på Facebook. Tack för tips! Charlotta ska jag kolla upp. Vackra grejer finns det alltid plats för, eller hur? Ha en fortsatt fin vecka. Kram!

 • Sallys hus

  Hej sötis….nu har jag varit här inne SÅ många gånger och varje gång blir jag avbruten innan jag hinner läsa klart och kommentera….så nu börjar jag med kommentaren så ska jag läsa färdigt det sista i din årskrönika sen..;)
  Vilket år du haft! SÅ många underbart magiska bilder. Å vilken otrolig skulptur du köpt…stor vill ha stämpel på den… kram fina du så ses vi snart!

  • tiname@live.se

   Hej fina söta du <3! Tack snälla för dina ord om bilderna. Ja när jag tittar tillbaka så får jag lite gåshud. Det var ett fint år. Det är verkligen en fördel med bloggen… att kunna blicka tillbaka. Det är så lätt att upplevelser faller ur minnet annars. Jag ser sååå mycket fram emot att ses snart! Kraaamar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *