VÄNNER PÅ BESÖK EN TISDAG…

Posted on

Oj oj oj, vad det står på nu! Full fart med jobb varvat med roligheter. Igår kom fina vänner på besök och temat för kvällen var asiatiskt. Mysigt att få umgås med vänner en vanlig vardagskväll.

Jag har fått frågor på tallrikar och skålar och de har vi köpt på HM Home. Bambumattan fick agera tallriksunderlägg under kvällen. De, liksom pinnarna, kommer från Asian Market som ligger på Fridhemsplan. Så bra butik om man vill handla asiatiska varor och tillbehör. Kaffemuggarna är från Form från Skå.

Som tilltugg innan maten kokade jag upp Edamamebönor som jag sen blandade med ingefära, flingsalt och sishuanpeppar. Till varmrätt gjorde jag en asiatisk högrevsgryta som fått puttra i flera timmar. Det blev supergott om jag får säga det själv. Ni ska få receptet inom kort.

Så kul att få umgås med de här två!

Idag var jag en sväng på AW med mina kollegor men det blev en kortis eftersom det nu ska packas här hemma. I morgon åker vi över till Gotland igen. Som jag längtar dit nu och som jag längtar efter att få se hur det har gått med vår lilla minirenovering av köket. Ett större missöde har det blivit och det är “my bad”… Ska berätta mer om det i ett annat inlägg.

Vi ses på Gotland!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  april 27, 2023

  Härligt med lite festligheter mitt i veckan.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   april 29, 2023

   Eller hur!!! Kram //Tina

Previous
MITT ÄLSKADE STOCKHOLM…