Mina dagar

VÅRKÄNSLOR SOM KOM OCH GICK…

Så här såg det ut vid hamnen i Visby i går. Plusgrader och strålande sol och vårkänslorna gjorde debut. Det är en bra bit till innan det är dags för våren att komma på riktigt men jag nöjer mig med den här bonusen så länge.
I morse var det precis tvärtom. Tjockaste islagret på bilrutan jag sett på länge och massor av minusgrader. Det svänger snabbt så här års och vårkänslorna försvann.

Dagarna bara susar förbi nu. Det är så mycket som skall fixas och tiden räcker inte riktigt till. Små oplanerade inköp hit och dit, uthyrningen inför sommaren där de sista pusselbitarna skall på plats och idag har jag tillbringat ett par timmar hos Lin på Nails & Spa där jag har fått både fötter och händer ompysslade. Lyx! Börjar bli lite lätt svettig över packningen nu; är inte i närheten av att ha en endaste tanke kring vad som skall med men det löser sig nog i morgon kväll… eller rättare sagt det måste lösa sig i morgon kväll :-).
Nu är det dags att avrunda den här kvällen. Lite för sent för mig…
KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *