VARMT FÖR EN LITEN VOVVE…

Häromdagen fick vi besök av en liten Hasse och hans matte. Just den dagen var det varmare än vanligt och gissa om Hasse njöt när han fick stå en liten stund i “duschen”.  Han bara stod där och tyckte att det var så himla skönt och ville bara få mer och mer svalt vatten på sig. 
Det är inte klokt vilka starka känslor vi fått för den här lille rackaren till hund. Hasse är verkligen en lycklig och trygg liten vovve. Han är alltid glad och på gott humör. Han hittar alltid på en massa upptåg och älskar att bli klappad och bli gosad med. Om det går för lång stund utan uppmärksamhet kommer han och bufflar på ens händer så att han kan få bli klappad på en stund till. Älskade Hasse!!!
Vilken skön helg vi har. Solen har varit framme mest hela tiden och vi har bara skrotat runt här på landet; vi har läst böcker, solat, lyssnat på sommarpratarna, tagit ett glas rosé, grillat och bara planat ut. 
Men nu ska jag leta reda på sminket och piffa till mig lite. Vi ska åka in till Visby och titta till huset  efter att hyresgästerna nu checkat ut. I em flyttar nämligen Jacob och Linda in och det skall bli så mysigt att få ha dem här några veckor. Och tänk… snart kommer han… Lillpojken :-). 
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
S.E.M.E.S.T.E.R…