Mina dagar

VÅRSTÄDNING…

Ips vips så blev det en vårstädning ute på landet så här på en Valborgsmässoafton. Stolar och den stora mattan åkte ut och dammsugarn och moppen dammades av. Nu doftar det såpa i hela stugan och alla döda flugor som har en benägenhet att dyka upp överallt är väck.
Vi ägnar annars denna Valborgsmässoafton åt att planera vad vi behöver fixa till här ute till sommaren. Framförallt så handlar det om att hitta bra förvaring och det är inte det allra lättaste. Men jag tror att vi i alla fall har hittat en lösning till sovloftet som skulle kunna funka. Att hitta en klok förvaring i badrummet är en större utmaning. Det krävs nog några varv till innan vi kommer på något bra. Det är ju verkligen ett minibadrum och vi har redan nu klämt in en liten tvättmaskin där. Det finns liksom inte så mycket mer utrymme att nyttja men vi skall nog komma på något.
 

Vilket år som helst så skall den här lilla kåken bli svart. Från början, innan vi köpte den, var den tydligen blå men vi tror att en svart fasad med ett snyggt plåttak skulle bli supersnyggt. Till vänster, snett bakom huset bredvid Vendelas ”koja” (som inte syns i bild) planerar vi för att bygga en friggebod så att vi får plats hela familjen här ute när vi samlas på sommaren. Sen skall det byggas altaner i olika nivåer som på något sätt hänger samman med alla tillbyggnader. Ja ni märker… planer finns det gott om. Det är bara den där lilla detaljen ”finansieringen” som behöver funderas på ytterligare, ett eller flera varv… men vem vet, kanske är det den här helgen det händer;  att Svenska SpelPierre ringer till just oss :-). 
Ha en fin Valborg fina ni!
KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *