VÅRT KÖK FRÅN EN ANNAN VINKEL…

En av våra vänner sa för lite sen att jag aldrig visar köket här i Stockholm från en viss vinkel här på bloggen och ja, det stämmer nog. Vet inte varför det blivit så…
Jag älskar verkligen vårt kök. Det är stort och socialt och rymmer hur mycket folk som helst till skillnad mot på Gotland där köket är mini mini. Köket var definitivt en av flera saker som vi föll pladask för när vi var på visningen. Ett av våra krav var att det skulle finnas en tvättmaskin i badrummet och det fanns det INTE, men dock en i köket, dold snyggt bakom en skåplucka längst ner till vänster på bilden under köksmaskinen så check på den… Det finns också gott om skåp där man kan stoppa in allt möjlig men trots det så är det proppfullt. Hur kunde det bli så?!
Till höger i bild skymtar ni hallen… och från den kommer man till vardagsrummet.
 Till vänster skymtar ni sovrummet… Hörnan där man kommer in i köket väntar ännu på lite kärlek. Vi har svårt att bestämma oss för om vi ska ha någon tavla där, kokböcker eller något annat som vi inte kommit på än. Men något projekt ska man väl ändå ha att se fram emot tänker jag…
och där till höger under kryddorna finns diskmaskinen…
och här vi orkidéerna som jag tänkte kunde blomma om igen. Just nu har vi bara en liten rackare till blomma kvar och jag vill inte slänga dem. Måste ge dem också lite mer kärlek…
I övrigt så har vi landat in här hemma i storstan nu sen några dagar. Efter jobbet både igår och idag har jag sprungit på stan och letat efter en outfit till 40-årsfesten som vi ska på i morgon kväll och man kan väl säga att det går så där. Det jag letar efter finns inte någonstans. Jag har tre potentiella outfits som skulle kunna funka men ingen av dem är komplett… suck, så det blir en ny sväng i morgon. Typiskt mig att ha så dålig framförhållning och ta för givet att bara för att jag bor i Stockholm så är det lätt att hitta vad jag vill ha och behöver. Det är det INTE!
Ja ja,det löser sig väl. Nya tag i morgon! Nu är jag hemma i alla fall och i kväll blir det torskrygg med bacon, kantareller, sockerärtor och en massa annat gott till middag.
Ha en fin inledning på helgen!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
DAGS ATT BJUDA PÅ ETT RECEPT…