Mina dagar

VASER, SMUTSIGA FÖNSTER OCH EN VINYLKVÄLL COMING UP…

Dessa vaser köpte vi på G.A.D. på H10 förra helgen när vi var på Gotland. Passar bra i ett av allrummets fönster i annexet. Det är en liten utmaning att få till något snyggt eftersom allt är så smått och pluttigt. Men usch vilka smutsiga rutor vi har. Det får vi göra någonting åt nästa sväng ner till ön. 
Just idag längtar man ner dit lite extra; solen skiner och värmen har kommit tillbaka och då vill man ju bara skrota runt på landet. Inte lika charmigt att bo i lägenhet mitt i stan vid dessa tillfällen men bara solen är framme så är jag ju ändå happy. Igår hade vi Maria och Micke på besök och vilken rolig kväll vi hade. Timmarna bara flög iväg. Nu har jag sovit i kapp lite och nu ska jag strax möta upp Johannes. Jag fick en vinylkväll av honom i julklapp och vi ska starta upp med inköp av vinylskivor på Nostalgipalatset sen ska vi hem till honom, han ska bjuda på mat och rödpang därefter ska vi gräva i backkatalogen som han delvis ärvt av mig. Jag var ju musiknörd när jag  var i tonåren och samlade på mig en och annan raritet som Johannes fått ärva. Så roligt att han vill umgås med sin mamma och det är ju en underbar present. Håll i er alla Johannes grannar för nu blir det åka av!
Hoppas att solen skiner på er alla och att ni har en underbar lördag!
KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *