Allmänt

VI AVSLUTADE MED EN ROSÉKVÄLL VID UTEKÖKET…

Hej Hej!

Det blev en fin kväll igår. Vi letade fram en flaska rosé från förra sommaren och stod där i uteköket, i solen, drack rosé och pratade om livet. Livet som är så annorlunda för alla just nu. Det är lätt hänt att man blir deppig över situationen som är men vi försöker att göra det vi kan och får utifrån de råd och riktlinjer som finns. Man måste liksom leva sig igenom den här krisen också på något sätt.

Jag älskar verkligen vårt utekök och ett tips om ni ska bygga ett utekök; vänd köket så att det vetter ut mot altanen eller uteplatsen i stället om ni har möjlighet. Det är så mycket trevligare att stå där och laga mat när man ser och kan prata med de som befinner sig där. Då behöver man inte stå och titta in i en vägg och vrida nacken ur led för att man så gärna vill vara med där det händer.

Det blev en fin avslutning på den här trippen. Vi har fått gjort det vi skulle och vistelsen blev av olika anledningar lite längre än tänkt. Vårt vattenproblem är ff inte löst men ändå under kontroll så nu känns det bra att få åka hem till Stockholm igen. Våra äldre ungdomar har haft hemmakontor i vår lägenhet under tiden som vi har varit borta och det känns bra att det inte stått tomt och att växterna samtidigt har fått lite kärlek. Nu ska det bli mysigt att få fixa fint på balkongen.

Vemodigt som alltid att åka härifrån men vi kommer tillbaka förr eller senare.

Ha en fortsatt fin tisdag!

KRAM!

7 Comments

 • Monika

  En precis likadan flaska hittade vi i vår källare häromkvällen. Den var kvar efter att vi köpt ett helt gäng roseflaskor av olika sorter förra sommaren, en del av dem efter bloggtips. Jag tyckte det var riktigt gott, passade till mat. Jag gillar rosévin men det får inte vara sött o blaskigt och smaka tuttifrutti eller hallonsaft och det gjorde inte det här.
  Kram Monika

  • tiname@live.se

   Den som spar han har, eller hur :-). Jag är helt enig med dig. Rosén får inte vara mörk i färgen och den får inte smaka sött. Usch… Vi får se om vi springer på den även i år för den är riktigt god. Kram //Tina

  • tiname@live.se

   Det blev en fin avslutning och idag var det vemodigt att säga hej då till vårt hus och mina föräldrar och sen resa tillbaka till Stockholm. Men nu är vi här och det känns fint det med. Kram //Tina

 • ulrica

  Jag är inte så där direkt nån rosé-älskare.. i så fall måste det vara tvärtemot vad du vill, sött :-).
  Men så mysigt ni har det och så fin du är min vän!!
  KRAM

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *