Mina dagar

VI DRAR TILL FJÄLLEN…

Heeeej Heeeej!

Nu är det nära. Från och med i morgon ska jag äntligen få umgås med de här sköna bönorna igen. Den här bilden togs med Ulricas kamera när vi var hemma hos mig på Gotland i september och nu är det dags att få stråla samman igen. Den här gången ska vi hänga i Lofsdalen i några dagar i Helenas vackra fjällhus. Det ska bli så roligt att få skratta med de här galna damerna igen. Här finns det inga hämningar eller gränser och allt är transparent och underbart. Älskar att man kan få vara sig själv fullt ut och att det inte finns några konstigheter på något plan. Alla är bara avslappnade och sköna och alla är så generösa och har en stor grad av självdistans. Det uppskattar jag så mycket. Jag är superglad över att våra vägar korsades den där dagen för nästan två år sedan.

Här hittar du deras bloggar; HelenaHelenaKatarina och Ulrica.

Vet ni… jag har ännu inte koll på vad jag ska ha med mig och jag är inte ens i närheten av att ha börjat packa. Efter jobbet idag gick jag ner på stan och köpte lite bra-att-ha-grejer till resan och sen hamnade jag/vi på en spontan AW med bland annat före detta PayExkollegor. Inte riktigt vad jag hade tid med egentligen men så förbaskat trevligt. Så det blev en sen middag här hemma när vi kom hem och nu har jag alla bestyr kvar. 

Så det är väl bäst att jag säger hej då för nu och så ses vi i Lofsdalen!

KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *