VI HAR BOKAT ÄNNU EN FAVORIT…

Lånad bild

Hej så här på fredagskvällen!

Nu är det bokat och klart… jag och min Vendela har bokat biljetter till Markus Krunegårds konsert i Annexet i början på april. Jag och Per har ju sedan tidigare bokat en konsert med Thomas Stenström på nyårsdagen och nu har jag ytterligare en happening framöver som jag ser så mycket fram emot. Markus hade en spelning i Visby i somras som mina barn var på och som var episk. Det var hans första spelning efter pandemin och både han och publiken var superpepp. Tror ni att jag ångrar att jag valde att inte följa med… ja det kan ni skriva upp.

Idag har det varit en lite tuff dag för mig. Jag kommer säkert att få anledning att återkomma om det framöver men väljer att låta det stanna hos mig så länge. Men det har varit en deppig dag och ibland har man ju såna dagar, när tårarna brinner innanför ögonlocken. Livet liksom. Allt är ju inte glass och ballong även om vi alltid gör vårt bästa för att se livet från den ljusa sidan…

I morgon ska vi alla fall få möta upp min syster och hennes man för en tur i Stockholms skärgård. Det ska bli så mysigt.

Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma+C
  november 12, 2021

  Så kul och mysiga artister att se fram emot.
  Livet är inte glamour jämt och ständigt, många kramar till dig.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   november 16, 2021

   Nej det är ju inte det… Kram //Tina

Previous
NÄR MAN VINKAT HEJ DÅ X 2…