VI LÄSER OCH LÄSER…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Adlibris.

Halloj!

När vi reser så har vi nästan alltid övervikt för att vi har så många böcker och magasin med oss i resväskorna. Vi brukar slå rekord om vi åker typ till Thailand eller liknande och är borta minst två veckor. Då har vi mer böcker och magasin än kläder ha ha… och det har hänt att vi fått betalat extra för att få in våra tunga resväskor i Thailand. Vi läser oftast ut en bok om dagen om det inte är så att de är allt för tjocka, så det går åt en del. Min smak är väldigt blandad när det kommer till böcker och den här gången hade jag med mig det här gänget.

Elva år av fångenskap av Michelle Knight som du hittar HÄR. En obehaglig historia minst sagt men en bok man inte kan lägga ifrån sig.

Falla fritt av Heléne Holmström som du hittar HÄR. Den här ska jag nog börja på idag tänkte jag.

Vaggvisa av Leila Slimani som finns HÄR. Verkar lite läskig. Den ska jag plöja i helgen.

K2 på liv och död av Fredrik Sträng som finns HÄR. Intressant skildring av katastrofen på K2. Väcker många känslor och tårarna steg i ögon flera gånger när jag läste den här boken. Så fin och sorglig på samma gång.

Liten tvåa med potential av Camilla Davidsson hittar ni HÄR. Lättläst chic lit. Charmig och lättsam.

Pärlan som sprängde sitt skal av Nadia Hashimi finns HÄR. Den här ska jag läsa på flyget hem tänkte jag.

Idag ska det bli 26° och strålande sol så jag gissar att vi får gå ner till havet idag för att inte dö av värmeslag här på vår altan. Lyxproblem, eller hur?

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
ALLA HJÄRTANS DAG OCH DOWNTOWN EL GOUNA…