Allmänt

VI PASSADE PÅ…

Men snälla… vad är det för väder vi har??? Varmt, skönt och alldeles, alldeles underbart. Det är lite motigt att jobba om dagarna det måste jag erkänna men man får passa på att njuta av kvällarna, precis som vi gjorde igår.

Så helt plötsligt satt jag där med ett ostron i handen. Per var på vift på sitt håll under eftermiddagen och jag var på mitt; inne i Visby på Almedalsveckan där jag och fina vänner åt en traditionsenlig lunch innan vi gick vidare till ett mingel och seminarium som vi blivit inbjudna till av min syster som jobbar på Nordea. En härlig och givande eftermiddag. Men så hörde Per av sig om vad vi skulle äta till middag och jag skrev tillbaka… ”Äta hemma eller ute?” Det blev ett solklart UTE!

Så vi gick ner till Tofta Beach House som ligger på Toftastranden. Detta ljuvliga ställe!!!

Ja ni ser ju vilken magisk kväll vi fick. Igår fångade vi verkligen stunden.

Och sen kom den… den vackraste av solnedgångar. Jag tröttnar aldrig.

Jag var i gott sällskap haha…

När solen gått ner tackade vi för oss och gick hem. Jag är såååå glad över det här stället!!!

Idag har jag jobbat fokuserat som tusan hela dagen. Det är så mycket jag vill komma i mål med innan semestern så jag har bara kört på här hemma i supervärmen. Är så nöjd med allt jag jobbat undan. Ikväll har vi grillat med Lilly och Philippa och vi har kunnat suttit ute hela kvällen. Så gott, varmt och skönt!

Nu kör vi fredag och sen väntar helgen med en del roligheter. Vi hörs!

KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *