Mina dagar

VI TOG 10:ANS BUSS IN TILL STAN…

Nära vår stuga på landet ligger en busshållplats. Så himla praktiskt när man vill åka in till Visby och inte känner för att köra. Då hoppar man på 10:an bara och ips vips så är man inne i Visby.  På sommaren går turerna rätt ofta och sista bussen hem går 00.30 om man vill ha en helkväll på stan. Men vi lyxade minsann till det och tog en taxi hem.

 Målet för den här bussresan var en middag hos A & P-A tillsammans med ett gäng härliga vänner. Sista middagen ihop innan vi flyttar och vilken middag sen… jag ville aldrig sluta äta… En fantastiskt rolig kväll med de här underbara människorna. Okomplicerat och enkelt och kärlek rakt igenom. Jag kommer att sakna att inte ha dem nära… 
Gå-bort-buketten kommer från Floristmästaren.
Idag var tanken att vi skulle koppla av här hemma, kanske sola lite och bara vara men det är skräpväder och vi har ännu lite smågrejer kvar att fixa inne i stan. Ni vet såna där ljuvliga saker som att rensa vattenlås och annat härligt som kan finnas i ett badrum så vi åker in och fixar det sista så har vi det gjort. Även om det har gått jättebra så ska det bli skönt att avsluta allt i huset nu. Det är ju alltid roligare att packa upp än att packa ner.
Ha en underbar lördag!
KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *