VILKEN MAT…

Efter en snabb sväng förbi jobbets afterwork och ett glas rosé ute i den vackra sommarvädret gick jag och mina kollegor vidare till Surfers som är en riktigt populär restaurang. Här får man vara ute i god tid om man vill få fatt i ett bord.
Surfers serverar kinesisk mat och den här maten är så långt ifrån det som brukar serveras på traditionella  kinesiska restauranger. Personalen är kunnig och har koll på både maten och vilken dryck som passar bäst till.
Jag är inte speciellt förtjust i revbensspjäll men de här spjällen kan inte ens jag motstå.
Den är Tofun är suuuuupergod!!
Räkbollar, Rättikssallad och Bang Bang är så vansinnigt gott det också!
Galet mätta rullade vi vidare till Bolaget där det var fullt av glada människor och där minglade vi omkring ett par timmar innan jag cyklade hem. Härlig kväll!
Idag har vi tagit en snabb sväng ner på Adelsgatan. Tittade införbi Bokia och kramades lite med en fin vän; Agneta. Agneta är grym på att fotografera; hon fotograferade vårt bröllop och nu har hon tillsammans med sin pappa skapat en fotobok om gotländska fiskelägen. Sååå många vackra bilder. Lycka till med boken Agneta!
Den här härliga “jeanskappan” hittade jag på Butiken och den blev jag så himla förälskad i att den fick följa med hem. Vi kommer nog att hänga ihop rätt mycket i sommar!
Nu skall vi rusa ner till Vinotek1 på Rosevinsprovning. Skall bli så spännande!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 Comment
  • Agneta Larsson
    juni 2, 2013

    Tack Tina för att ni tittade in till mig på signeringen igår! Det gick bra och nu är jag en erfarenhet rikare 🙂 Jag nämnde det lite snabbt igår men säger det igen, jag tycker verkligen om dina bilder. Du har blick för att komponera en bild, i ditt senast inlägg tycker jag mycket om bilden på Vinoteket, en spännande vinkel och beskärning. Bilden med vinflaskorna i vinkylaren är också en fin bild med bra bakrund! Det är roligt att du gör någonting med dina bilder, fortsätt med det! Kram från Agneta

Previous
SPÖKLIKT…