VINLUNCH MED EN ÄLSKAD DOTTER…

Halloj!

Visst är det härligt med mellandagar även om allt är grått och murrigt? Det är såååå skönt att få vara ledig och bara göra ingenting. Per jobbar och vi andra latar oss… Igår gick jag och Vendela ut på en promenad för att hitta ett mysigt ställe att äta lunch på. Vi passerade Rörstrandsgatan men på de ställen som vi var sugna på att gå var det på tok för mycket folk.

Vi gick upp på Karlbergsvägen istället och passerade Norra Tornen; Helix och Innovationen och gick bort till Odenplan där vi landade in på ett av våra favorithak Tranan.

Köttbullarna finns egentligen inte på den vanliga menyn men de trollar alltid fram dem om man ber dem om det.

Det blev en mysig vinlunch med vår fina Vendela. Det är så mysigt att få ha henne här hos oss över jul- och nyår.

Idag har granen hamnat på grankyrkogården och allt som har med julen att göra är ett minne blott. Nu längtar jag efter nyårsafton och att att få starta upp ett nytt fräscht år. Våren kommer väl förmodligen vara likadan som nu men om allt går som det ska så kanske vi kan få en någorlunda normal sommar och höst under 2021. Jag visualiserar det framför mig i alla fall.

Något som inte är normalt är att mina nya glasögon har gått sönder igen. På julafton trillade ena skalmen av för andra gången. Suck… det var bara att promenera ner till Cityoptik och få dem fixade igen. Händer det igen ska jag få ett par nya.

Ja, det är väl ungefär så här som mina dagar ser ut just nu. Jag gör lite måstesaker, läser, tittar på dokumentärer (såg senast klart den om Frank Andersson. Sevärd!) är ute och promenerar och bara har det gött. I morgon ska vi styra upp det sista inför nyårsafton och sen är det bara att sätta igång med firandet igen.

Ha en fin tisdagskväll!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments
 • Kakka
  december 29, 2020

  Köttbullar oj så gott, både jag och min pappa som är 81 år tar alllltid det om det finns på menyn, övriga familjen bara skrattar och tycker vi är konstiga

  • tiname@live.se
   januari 1, 2021

   Ja visst är det gott med köttbullar! Jag älskar husmanskost :-). God fortsättning! Kram //Tina

 • Mamma C
  december 29, 2020

  Låter som sköna och mysiga dagar.
  Så synd att dina nya brillor gick sönder igen.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   januari 1, 2021

   Ja så typiskt men nu funkar de igen :-). God fortsättning! Kram //Tina

 • E
  december 30, 2020

  Så mysigt!

  • tiname@live.se
   januari 1, 2021

   Ja så mysigt med mor-dottertid :-). God fortsättning! Kram //Tina

Previous
JULDUKNING 2020…