VINTER I VASAPARKEN…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Bubbleroom, Only och Gina Tricot.

Hej Hallå!

När isen är på plats i Vasaparken då är det officiellt vinter här i stan. Det är ju så mysigt att de spolar upp isen varje vinter tycker jag även om jag aldrig skulle komma på tanken att ta en skridskotur själv. Jag har inte åkt skridskor sen tonåren så jag skulle slå ihjäl mig om jag försökte.

Idag är jag mycket piggare så det var skönt att få komma ut och få lite luft eftersom jag inte varit ute sen i torsdags. Per fick hämta ut paket och handla under tiden jag stod utanför och väntade.

Vi gick förbi Lillebrors Bageri och plockade upp en kardemummabulle till mig…

… och när vi kom hem kvart över tre så var det mörkt ute. Den här dagen måste ha varit årets dystraste dag hittills. Det var mörkt redan när vi gick upp och det tog sig aldrig. Innan den här pandemin kom över oss så reste jag en del med jobbet och då fick jag åtminstone se solen ovan molnen då och då. Men det var då det.

Min dunkappa kommer från Boozt och mina boots som jag brukar få en hel del frågor om kommer från Vagabond. En likande dunkappa finns HÄR. Och hur snygg är inte den HÄR då. Förvisso en helt annan färg men så ljuvlig. Den HÄR godingen har jag också lite svårt att släppa. Så himla mysig och gosig.

Precis nu blev jag serverad ett glas champagne med små skagensnittar till. Inte för att vi firar något speciellt utan bara för att det känns bra att lyxa till det lite. Vi behöver lite extravagans i livet just nu känner vi.

Ha en fortsatt fin lördag så hörs vi!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Helene
  december 8, 2020

  Så trevligt och mysigt att få lyxa till det🥂mannen och jag är alltid ensamma så vi gjorde som ni i lördags drack bubbel och åt lite plock framför öppna spisen.
  Man får göra det bästa❤️
  Så fin den vita dunkappan är vill oxå ha😊
  Kram från Helene

  • tiname@live.se
   december 8, 2020

   Det gjorde ni rätt i! Visst känns det fint att kunna få lyxa till det nu när det är så begränsat allting. Tack! Jag trivs superbra i min dunkappa. Slå till vetja 🙂 Så skön verkligen. Ha en fin fortsättning på veckan. Kram //Tina

Previous
VÄLKOMMEN IN…