VINTERGATAN…

Go kväll på er!
Här har vi bott sen i söndags; på Vintergatan. Vi har hyrt boende här många gånger sen barnen var riktigt små och det är verkligen alldeles perfekt när man har små kiddos med som kan behöva en paus då och då. Skidliftarna ligger precis utanför och Experium och Ski Lodge precis bredvid. Ica och flera restauranger ligger också bara ett stenkast bort.
Vi brukar hyra en lägenhet på 120 kvm med tre sovrum med olika typer av bäddar (det finns för 8 eller 10) och vi var sammanlagt 8 vuxna och två barn. Det finns också två badrum, en bastu och ett kök och allrum i ett. Det funkar utmärkt för oss men förutsättningen är så klart att man funkar bra ihop, hjälps åt, har en lättsam inställning till saker och ting och inte är en person som är noga med millimeterrättvisa… Ge och ta är en bra grundinställning. 
Utanför koksfönstret finns en liten uteplats där man kan sitta och lapa sol, när man pausar, eller kanske ta en Jäger…
 Bild lånad av Skistar

Utsikt från vårt köksfönster.
Majken tyckte det var i soligaste laget…
Det är inte alltid så välordnat i vår familj som man kan tro för så här kan det också se ut när vi alla kommit hem och slängt av oss alla pjäxor och hjälmar i hallen. 
Men det är så härligt på något sätt; att få slappna av lite, kryssa fram i stöket iklädd i underställ och bara få vara tillsammans med familjen. Älskar det!!!
Ha en fin torsdagskväll!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Lena - gott för själen
  mars 14, 2019

  Ja, ååhh, sånt där hallstök… eller hela huset-stök… älskar't också. Särskilt när man vet att det är pga att hela familjen är samlad och att det är tillfälligt! En härlig känsla!

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   mars 15, 2019

   Eller hur?! Vid såna tillfällen får det lov att vara hur stökigt som helst :-). Kram //Tina

 • Mamma C
  mars 15, 2019

  Stökigt får det vara en kort tid då man är med sina nära och kära.
  Kram Carin

Previous
EFTER SOL KOMMER SNÖ…