WAAN THAI FICK LAGA MATEN…

Näää vet ni, ikväll orkade vi inte laga middag själva. Vi tog en liten promenad bort till Waan Thai på S:t Eriksgatan och hämtade hem varsin nr 50. Minns inte vad den heter men kyckling med bland annat lök, sockerärtor, morötter och cashewnötter var det i alla fall i den här rätten. Gott och skönt att få vara lite lat.  
Ett glas rött blev det också till!
Nu har vi några dagar på Gotland framför oss. P reser ner i morgon och jag reser efter på torsdag efter lunch. Jag skulle egentligen resa ner med färjan på fredag men nu behöver jag ner och jobba så jag åker ner redan på torsdag. Jag stannar sen kvar för att fira papsi som fyller 80 år på söndag. Då ska det firas med familjen. Inte hela familjen den här gången dock, det finns ju en del som har lite annat att stå i, som att mysa med en liten nybakad bebis till exempel. Men de som kan hänger på. 
Ser fram emot att få komma ner till ön en sväng igen och andas lite höstluft. Förhoppningsvis får man väl säga. Här i Stockholm har det ju varit sommarvärme under eftermiddagen och kvällen…
Ha en fortsatt fin tisdagskväll!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
BOKRECENSIONER…