Mina dagar

WORK WORK…

Från den här platsen brukar jag få rätt mycket ifrån mig. Det är här jag jobbar, bloggar och allt annat som man gör med en dator. Jag sitter alltid här när jag äter frukost och när jag äter lunch eller middag och visst är det konstigt att man är en sån vanemänniska att man går till samma plats hela tiden utan att man ens tänker på det. 
Känns ännu bättre nu när jag kan få sätta ner tassarna på en skön matta också. 

Jag försöker att tänka på att sitta rak i ryggen och rakt framåt och det är ju extra viktigt att jag sköter mig nu när jag har problem med både höft, länd- och bröstrygg. Jäklar vad det satt sig galet den här gången. Jag har gått på en del behandlingar nu de senaste två veckorna och först i början hände nada… men nu efter fyra ggr så har det faktiskt hänt något. Det släpper emellanåt och det gör inte lika ont när det gör ont om ni fattar vad jag menar. Ska försöka mig på en powerwalk inom kort tänkte jag och se till att stretcha ordentligt efteråt. Är det nu de kommer… krämporna? I natt fick jag i alla fall sova en hel natt i ett sträck och jag minns knappt när det hände senast men så skönt det var. Måste få ordning på det här nu. 
Den här veckan har bjudit på en hel del jobb. Har haft en del tuffa uppdrag på agendan men känner mig nöjd med min insats och det är en skön känsla. Har rätt höga krav på mig själv och jag får jobba med det hela tiden. Det är så lätt att lägga ribban alldeles för högt eller hur? Man måste vara snäll med sin kompis sa alltid Lilly när hon var liten men man måste vara snäll med sig själv också. Lätt att glömma det ibland…
Nu är det dags att laga lite middag. Färsk pasta med heta räkor blir det i kväll. Jag ska försöka lära mig att ta snygga matbilder så att jag kan dela med mig av goda recept. Har inte knäckt den koden än. Det ser mest ut som en rörig sörja så jag har lite att jobba på där. Apropå att ställa höga krav på sig själv.
Ha en fin kväll!
KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *