Mina dagar

A ROOM WITH A VIEW OCH EN KVÄLL I KÄRLEKENS TECKEN…

Den här utsikten hade jag från min balkong på Warfsholm. Inte så illa… Precis där nere på gräset har också konserterna placerats under sommaren så det måste ju ha varit en högvinst att få det här rummet när det var konsertdags.
Warfsholm byggdes av Willy Wöhler (eller Karlsökungen som han också kallades) 1899 och rummen är inredda därefter. Inte för att det är min personliga stil men i det här huset så går det ju inte att ha någon annan stil så vackert är ordet! De nuvarande ägarna har verkligen lyckats med renoveringen.

Jag var lite orolig för att Willy skulle spöka i det här gamla huset men i rum nr: 3 var det lugnt och harmoniskt. Jag såg inte röken av något spöke som tur var och sov som en prinsessa i den sköna sängen.

Huset ligger ute på en liten udde så det är vatten åt alla håll från alla fönster i rummet. Som sagt, rum nr: 3 om ni ska bo på Warfsholm någon gång och gillar rummet.

Alltså, på riktigt… hur fint är inte badrummet!!! Ljusstakar och kandelabrar och ett magiskt badkar i koppar.

Till vänster, utanför bild finns också en lyxig dusch om man nu inte är sugen på att bada.
Från Warfsholm till Stockholm…Tvära kast just nu… idag efter jobbet möttes jag och min P upp utanför Haymarket för att dricka champagne. Vi firar nämligen att det är 11 år sedan vi bestämde oss för att nu är det vi. Tänk att jag i 11 år har fått levt tillsammans med en man som får mig att känna mig så älskad och uppskattad vareviga dag. ”Jag älskar dig… då – nu – alltid” säger P till mig ofta och idag när han kom emot mig utanför Haymarket med en blomsterbukett i famnen… ja, då dog jag en liten smula. 
Han lockar fram mina allra bästa sidor och jag kan ofta få känna att jag blir ett bättre jag tillsammans med honom men i ärlighetens namn så kan det också hända att han lockar fram mina sämsta men det är väl det som är kärlek, eller hur? 
Hur som helst så firar vi på med god mat och champagne, vad annars… för kärleken är ju sannerligen värd att firas!
KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *