Mina dagar

FREDAG… OCH ÄNTLIGEN HÄNDER DET NÅGOT MED RYGGEN…

Tjoooohooo äntligen fredag igen. Att det regnar och är ruggigt ute gör ingenting alls. Jag tänder lite ljus och njuter av att man kan börja kura igen. Fint det med, eller hur? Om jag summerar veckan så har den bjudit på intensiva härliga dagar på Gotland och dagar fyllda med roliga arbetsuppgifter när jag kom hem till Stockholm igen. Ett firande mitt i veckan fick vi också till.
Det som är mindre roligt är ju min förbaskade rygg. Det är mycket som krånglar; allt från högra höften och ländryggen till bröstryggen och vänster axel men idag mina vänner har jag varit på Stockholm Spine Center där de är grymma på ryggar, axlar och nackar. Jag blev undersökt av en specialist som konstaterade att min höft behöver röntgas och att mina besvär i bröstryggen och axeln förmodligen inte hänger samman med ländrygg och höft. Han fick loss en låsning i axeln och nu blir det sjukgymnastik för att hitta ett träningsprogram så att axeln och bröstryggen kan hålla sig lugna.
Det som var mest imponerande var att läkaren ringde upp mig under eftermiddagen och berättade att jag kunde kontakta Sophiahemmet redan på måndag och boka en tid för röntgen direkt. Alltså… hur proffsigt!!! 
Det kanske kan bli ordning på mig så småningom…

I kväll blir det en lugn hemmakväll för i morgon bär det av till Västerås. Då ska jag pyssla om min Vendela som har åkt på en ful lunginflammation. Stackars liten… då får mamsi komma och hjälpa till med kryandet. Vi ska också planera inredningen till hennes nya lägenhet som hon precis har flyttat in i. Och ja, hon bor numer själv mitt i centrala Västerås för hon och Joakim bor inte längre tillsammans. Livet tar ju såna vändningar ibland. Som tur är så är det ingen dramatik runt det här. Båda mår bra och verkar nöjda med sina nya inriktningar i livet. Hur som helst så ska det bli mysigt med mor- och dottertid i helgen. 
Nu är det dags att laga lite mat. I kväll bjuder köket på torskrygg med bacon, ärtpuré och grönsaker. 
Ha en fin fredag ni alla som tittar in. Uppskattar att ni är här!
KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *