Mode

ÄÄÄÄÄÄNTLIGEN…

Inlägget innehåller en reklamlänk till Lindex.

Jag fattar inte att det redan är den 10:e december. Dagarna susar förbi i en rasande fart och jag hinner ingenting. Men äntligen fick jag till en stund för att titta in här på bloggen och dela med mig av vad som hänt sen senast. Jobbveckan blev mer intensiv än jag tänkt. Jag har varit på en jobbresa till Norrköping och det är också så mycket grejer som ska fixas och stängas innan jul. Jag har varit på en mysig lunch med en fin gotlandskompis som var här i Sthlm och jobbade, hann också med ett frissabesök och en frukost med mitt dream team på Clarion Arlanda under veckan. Vi brukar göra det då och då och det är så mysigt. I fredags hade vi en lugn och skön kväll här hemma. Skönt att få pusta ut lite.

Och igår fick jag äntligen umgås med min fina kompis Helena och hennes P igen. Det var så längesen vi fick till att ses så det var såååå roligt och vi hade såååå mycket att avhandla under en lunch på Tranan vid Odenplan.

HÄR hittar ni Helenas blogg.

Timmarna bara flög iväg och det var alldeles för kort med tid för vi har alltid så mycket att prata om när vi ses men vi var alla bokade på annat under kvällen så till slut var vi tvungna och bryta upp och bege oss hemåt för att piffa till oss inför en inflyttningsfest. Vänner från Gotland har flyttat in i en lägenhet typ 100 meter från oss och vi fick en supermysig kväll. Massor av härliga människor; ungdomar och oldies, som oss, i en skön mix. Min Vendela kom också och framåt småtimmarna åkte det yngre gardet ner till Café Opera. Vi stannade kvar… lite för länge. Det blev väldigt sent… men det var det värt. Kul kväll och fina vänner!

Idag har vi tänt det andra ljuset och tagit en liten promenad i det slaskiga vädret. Ikväll ska vi på konsert med Viktor och Gustaf Norén i Filadelfiakyrkan som jag ser fram emot så mycket. Vi missade dem förra gången de spelade där men i år har vi lyckats knipa biljetter. Jag tror att det kommer att bli otroligt fint och stämningsfullt.

I veckan väntar luciatåg med det lilla flickebarnet, jullunch i Sigtuna med jobbet och en konsert i Berwaldhallen. Och så klart måste vi också ragga tag i en julgran. En härlig vecka väntar!

Innan jag avrundar för idag så vill jag passa på att tipsa om den HÄR snyggingen eftersom det det är 25% för medlemmar just nu.

Ha en fin söndagskväll så hörs vi!

KRAM!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *