ADVENT I VÅRT KÖK…

Inför årets advent verkar folk ha gått helt banans… många har adventspiffat för flera veckor sedan och en del har till och med satt in julgranen. Men i det här huset är vi traditionella. Det känns nästan lite busigt att tända adventsstjärnorna redan i kväll för det är ju än så länge bara lördagen innan advent. 
Nu är det mesta på plats i alla fall. Jag ska bara försöka få tag på en liten minigran att ha i en av våra stora glasvaser och lite grejer till balkongen men sen får det vara klart för i år.
Den här veckan har det varit full rulle. Långa dagar på jobbet och i torsdags fick vi besök av min syster som hade med sig ett helt fång vackra rosor som ni ser där i fönstret. I går hade vi fredagshäng med Vendela som har varit i stan och umgåtts med sina bröder i slutet på veckan och i kväll kommer fina vänner från Gotland på middag. Ska bli så mysigt. Saknar dem…
Och vem vet… i morgon kanske det kan bli ett besök på någon julmarknad. Eller så blir det häng i soffan framför brasan med magasin och böcker. En hel hög väntar ju på mig.
Hoppas att ni har en riktigt fin helg!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Gilla
  december 3, 2017

  Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

 • Gilla
  december 3, 2017

  Håller helt med dig,Tina! Det var värst vad folk haft bråttom med pyntet i år. Verkar som om man inte kan vänta och längta längre i vårt samhälle vilket jag tycker är en tjusning i sig. Jag/vi håller också hårt på traditionerna! Kram från Gunilla L

  • Gilla
   december 3, 2017

   Så fint du/ni har pyntat förresten 😊

  • Tina ME
   december 3, 2017

   Tack Gunilla! Ja en del av traditionerna måste man hålla fast vid eller hur :-). Kramar tillbaka.

Previous
MED LOA PÅ NATURHISTORISKA…