Mina dagar

ADVENT I VÅRT KÖK…

Inför årets advent verkar folk ha gått helt banans… många har adventspiffat för flera veckor sedan och en del har till och med satt in julgranen. Men i det här huset är vi traditionella. Det känns nästan lite busigt att tända adventsstjärnorna redan i kväll för det är ju än så länge bara lördagen innan advent. 
Nu är det mesta på plats i alla fall. Jag ska bara försöka få tag på en liten minigran att ha i en av våra stora glasvaser och lite grejer till balkongen men sen får det vara klart för i år.
Den här veckan har det varit full rulle. Långa dagar på jobbet och i torsdags fick vi besök av min syster som hade med sig ett helt fång vackra rosor som ni ser där i fönstret. I går hade vi fredagshäng med Vendela som har varit i stan och umgåtts med sina bröder i slutet på veckan och i kväll kommer fina vänner från Gotland på middag. Ska bli så mysigt. Saknar dem…
Och vem vet… i morgon kanske det kan bli ett besök på någon julmarknad. Eller så blir det häng i soffan framför brasan med magasin och böcker. En hel hög väntar ju på mig.
Hoppas att ni har en riktigt fin helg!
KRAM!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *