Mina dagar

FÖRSTA LJUSET TÄNT…

Ja då var första ljuset tänt och jag har idag lagt märke till ett fenomen som jag blir lite konfunderad över. Jag har alltid lärt mig att man tänder adventsljusstaken från vänster till höger men idag har jag sett en massa bilder på adventsljusstakar där man tänder ljuset från höger till vänster. Hmm… har vi gjort fel i alla år eller har vi fått hjärnsläpp och gjort fel just i år eller hur är det egentligen?! Jag har kommit fram till att vi kör på det som känns rätt för oss och därför ser vår adventsljusstake ut så här… oavsett om det är rätt eller fel. Eller finns det överhuvudtaget något rätt eller fel…
Efter en frisk promenad i ett gråmulet Stockholm så sitter vi nu här med lussebulle och glögg. Årets första och så himla gott och mysigt! Det blev ingen julmarknad idag. Efter en härlig kväll med våra fina vänner K&E så kände vi att det räckte fint med en promenad. Vi har ju ännu några helger kvar innan jul då vi har möjlighet att besöka någon fin marknad. Har vi tur så kanske det kommer lite snö också så att man kan få lite feeeling.
Ha en underbar söndagskväll!
KRAM!

2 kommentarer

  • Gilla

    Inte ofta jag kommenterar här, men nu blev jag så full i skratt för när jag fikade hemma hos mamma idag och så bad hon mig tända adventsljusstaken och jag tände det längst till vänster (logiskt tycker jag!) och då säger hon; ”jaha du tänder från det hållet, ja det går väl också bra”!! 😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *