ALESSI OCH GRÖNA ÄPPLEN…

Det blev en fruktskål från Alessi till slut. Fy fasen vad jag har letat länge men aldrig riktigt hittat rätt. Den här har jag tittat på länge men hade svårt för att bestämma mig men nu kom den där dagen då det bara kändes rätt så jag bestämde mig helt enkelt. Hur svårt kan det va! 
Dagen till ära fylldes den med gröna äpplen för det har ju varit fotografering här hemma idag. Det skall bli spännande att få se hur bilderna blir och om allt går som det ska så läggs huset ut på Hemnet på fredag. 
Wiiieee vad spännande!
Nu är det dags att jobba ifatt lite. Missade ju jobbtid idag när jag hade mäklarna här.
Ha en fortsatt skön måndagskväll!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
PÅ VÄG…