Nu är det på riktigt… huset ligger ute till försäljning  HÄR fr om idag och det är med blandade känslor måste jag erkänna. Nu är allt vi planerat verkligt och vi skall lämna vårt hus där vi har bott med fyra av våra barn i sju fina år. 
Jag minns så väl att varken jag eller P var speciellt intresserade av att flytta in i det här huset från början men det var ett praktiskt och perfekt hus för oss som hade fyra barn hemma varannan vecka och barnen älskade det från första stund. Vi slog till och det har vi inte ångrat en sekund. Vi har stormtrivs med huset, med planlösningen, med området, med skolorna runtomkring och med alla fina grannar. 
Kom och köp säger jag!
Här är några bilder som Anders Larsson på Visbymäklarna har tagit. 
 Nu börjar nästa fas; förberedelser inför visningarna av vårt hus och sen skall vi ge oss in i letandet efter vårt nya boende. Vi startar upp redan på söndag med en snabbtripp till Stockholm för att gå på en visning av en lägenhet som vi är intresserade av. En början i alla fall.
Men först skall jag på afterwork igen. Jösses vad det afterworkas nu för tiden. Fina Hanna och jag skall ta en sväng efter jobbet. Ser fram emot det.
Ha en fin avslutning på veckan!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
ALESSI OCH GRÖNA ÄPPLEN…