ALLTSÅ, DE HÄR DAMERNA…

God morgon!

Tittar in en snabbis för att säga hej och för att berätta att i går fick jag en kväll med de här vackra damerna Katarina och Helena. Vad vi hade för oss ska jag berätta om i ett annat inlägg men jag måste bara säga att vilka tjejer… woooow. Är så glad för att jag har fått lära känna dem! Sprudlande glada, generösa och vackra inifrån och ut. Kvällen gick alldeles för fort bara men vi får se till att ses snart igen.

Nu är det snart dags för mig att bege mig ut till Arlanda för veckans sista jobbdag och ikväll blir det en AW med vänner. Det känns som ett riktigt bra avslut på den här veckan.

Ha en fin fredag!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Mamma C
  april 26, 2019

  Nu blev man nyfiken på vad ni har hittat på.
  Ha en fin fredag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   april 27, 2019

   Kommer i ett inlägg framåt :-). Tack och ah en fin helg! Kram //Tina

 • sallys hus
  april 27, 2019

  Puuuuuss gumman och ha en fin helg!

Previous
RÄTT SKÖNT ATT VARA HÄR HEMMA I STOCKHOLM ÄNDÅ…