ALLTSÅ VILKA DAGAR…

Om vi var besvikna på förra årets semesterväder så är det precis tvärtom den här sommaren. Det är sol mest hela tiden och då är ingen gladare än jag. Älskar sol och att få vara på stranden och vet ni vad… idag har jag tagit årets första dopp. Jag sa ju det i går att jag kände att det var på gång!
Idag gick vi ner tidigt och det var ljuvligt att få ha stranden nästan för oss själva men under förmiddagen så förvandlades lugnet till ett allmänt kaos där alla till slut ligger som packade sillar. Just de här dagarna i juli, just den här veckan, då det inte är någon speciell temavecka på ön så är det som mest folk på stranden. Men jag kan leva med det… Vi vet vid det här laget hur vi skall placera ut våra grejer så att man inte behöver ha människor liggandes precis uppe på en :-).
Tyvärr har det kommit in lite tång… eller släke som vi säger här på ön. Och innan vi gick tillbaka upp till stugan så tyckte jag att det såg ut som att det var algblomning på gång. Buuuuu… Håller tummarna för att vi klarar oss ifrån det.
Lunchen åt vi på Ebba & Klaras; ett litet ekologiskt “hål i väggen” som ligger precis vid havet i södra delen av Tofta Strand. Det är så härligt att få äta en god lunch, ta ett glas rosé och blicka ut över havet.
Nu har vi stughäng och lägger upp planer för morgondagens kväll då fina vänner kommer och hälsar på.
Ha en fortsatt underbar måndag!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
HAPPY PLUGS…