ALMEDALSVECKAN 2023…

Posted on

Just nu pågår Almedalsveckan för fullt inne i Visby. Flygplanen startar och landar i ett och hamnen, Almedalen och gränderna innanför murarna sjuder av människor som rör sig mellan seminarier, olika typer av arrangemang och mingel. Det finns massor att förkovra sig i och det finns möjlighet till spännande möten.

Igår tog jag bussen in till Visby…

… och mötte upp de här två! Det har blivit lite av en tradition att vi möts upp, går på seminarier och äter lunch ihop på H10.

Seminarium om AI stod bland annat på agendan.

Lunch med mina vackra vänner på H10. Då var det faktiskt lite mulet och det blev lite svalt. Men det var snabbt övergående.

Nu blir det inget mer Almedalsveckan för mig. Idag har jag jobbat en hel del och vi har varit inne i Visby och fixat lite ärenden. I morgon förmiddag packar vi bilen och åker upp till Fårö ett par dagar. Det ska bli så mysigt. Vi har inte varit där sen förra sommaren så jag ser fram emot att få fira en fin vän och hänga med kompisar på Sudersand.

Såg ni förresten Allsången i tisdags? Jag gillar verkligen Pernilla Wahlgren och har följt Wahlgrens värld i alla år. Hon är professionell, rolig, bjuder alltid på sig själv och är kvick och rapp som få i både tanke och kommentarer. Jag skulle vilja ha lite mer Pernilla i mig. Om jag tyckte att hon skötte sig bra under första avsnittet av Allsången? Svar JA! Och största delen av de som såg programmet verkar dela min uppfattning. Grattis till en härlig premiär säger jag!

Nu är det dags att tända upp grillen här och sen packa lite inför helgen.

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Mamma C
  juni 30, 2023

  Alltid kul med traditioner.
  Nej jag såg inte Allsången i tisdags. Men jag såg ett klipp på Youtube när hon sjöng “för mycket Wahlgren” låten 😁.
  Ha en fin fredag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   juli 2, 2023

   Eller hur! Älskar traditioner 🙂 Kram //Tina

 • Monika
  juni 30, 2023

  Jag tycker Pernilla klarade premiären mycket bra. Min man gillar Pernilla medan jag varit en av dem hon sjöng om, tycker det blivit för mycket Wahlgrens. Jag har inte sett ett enda avsnitt av Wahlgrens värld. Såg alla tre säsonger med Benjamins och tycker han är jättebra, så musikalisk och trevlig. Kommer att titta på Allsången också med trevlig och duktig programledare.
  Kram Monika

  • tiname@live.se
   juli 2, 2023

   Visst gjorde hon! Jag har inga problem med att det är mycket Wahlgrens. De gör helt olika saker, de är driftiga och gör något av sina förmågor, och de gör det bra. Benjamin satsar på musik, Oliver satsar på restaurang, Bianca på hudvård och gjorde succé med sin talk-show och Pernilla gör lite av varje. Att Christina Schollin fortfarande har en karriär vid den ålder hon har uppnått är imponerande tycker jag. De är snälla, roliga, ödmjuka, är inte ett dugg dryga och har en en självdistans som jag uppskattar. Jag tror det kommer att bli en bra säsong med Allsången i år. Ser fram emot tisdag :-). Kram //Tina

Previous
TID FÖR EFTERTANKE…