Allmänt,  Inredning

ALTANHÄNGSPREMIÄR…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos och Jotex.

Oj vilka roliga och härliga dagar vi har haft. I fredagskväll var vi på en superhärlig AW (återkommer om den) och i går eftermiddag hade vi altanhängspremiär här hemma med fina vänner. Så mysigt att få plocka fram lite grejer till altanen igen. En del av växterna har överlevt vintern, en del inte och en del kanske tar sig. Några nya växter har också fått flytta in. Så mysigt att få gå runt och pyssla här hemma när våren kommer. Jag älskar det!

Jag är sugen på att addera någon slags utematta och HÄR hittade jag en till ett riktigt bra pris. Om den inte passar här på vår altan på landet så kanske den skulle funka hemma på vår balkong. HÄR finns också många fina utemattor med 30% rabatt just nu.

Vi har klätt in våra lastpallar så att själva pallarna inte syns och förra sommaren hittade vi snygga dynor till dem. HÄR hittar ni några olika typer av dynor som passar till just lastpallar. Billig, snygg och skön loungemöbel.

Vi plockade fram lite blandat med dryck…

… och sen dök gästerna upp; tyvärr fastnade inte alla på bild. Vi sa att de skulle ta med sig solen när de kom och det gjorde de verkligen bokstavligen för när de kom så strålade den och vi kunde sitta ute, ta av oss alla ytterkläder och fira Internationella Cavadagen. Så mysigt att öppna upp uteköket och umgås utomhus igen utan att man måste det på grund av pandemin.

Vi fixade i ordning lite tilltugg till drycken; olika sorters bruschetta, löjromschips…

… och en klassisk charkbricka med goda ostar. Recept på bruschetta kommer i ett inlägg framöver. Så mysigt också att ses på en dagsfest istället för att köra på ett klassiskt kvällsupplägg.

Lite senare under kvällen hade vi också grillpremiär med de två yngsta i familjen. Men hur gott??? Årets första grill är ju alltid något speciellt, eller hur?

Idag blåser det som bara den här på ön. Kallt är det också men vi har precis varit ner till havet en sista sväng. I morgon reser vi nämligen hem till Stockholm igen för några dagar och sen har vi mer roligheter som väntar runt hörnet.

Ha en underbar söndag!

KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *