Allmänt

HEJ OCH TACK FÖR DEN HÄR GÅNGEN…

Då var det dags att resa hem till Stockholm igen och det är alltid lite tufft att lämna Gotland när det är soligt och fint väder. Samtidigt är det mysigt att åka båt när det är lugnt på havet och när man kan se ett soligt Visby försvinna långt där borta i horisonten.

Jag sitter på färjan och bloggar och tänker tillbaka på när jag besökte Högklint en snabbis under lunchen idag. Jag var inne i Visby för att kolla på bänkskivor, diskho och en blandare till vår minirenovering av köket i Tofta och då kunde jag inte motstå att stanna till på vägen hem. Så vackert där och utsikten är magisk.

Vi har sagt hej då för den här gången; både till Gotland och till min mamma och nu ska vi beställa lite mat. Det får bli ”Öjburgare” till middag i kväll.

Vi ses i Stockholm!

KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *