Mina dagar

AMICONE…

Här kommer ett litet vintips. Den här italienaren drack vi i lördags till den Grekiska Pytten och gillar ni kraftiga och fylliga viner som ändå är mjukt i smaken så är detta något för er. Ett hyfsat pris har den också; 93 kronor. Men det gäller att dricka vin ur rätt glas. Vi provade att dricka vinet ur de klassiska vinglasen Essence från Ittala men det gick ju inte alls, vi fick byta till glasen med de stora runda kuporna; Aria från Åhléns. Det är inte alltid att det som är dyrare är bäst.
Här hemma bakas det i kväll. Vår lilla bagare kände för att baka igen :-). I helgen bjöds vi på jordgubbsmuffins och nu vankas det kladdkaka. Det går åt skogen med mitt löfte till mig själv att jag skall sluta äta godsaker på kvällarna mao. Jag får powerwalka en extra runda den här veckan för att kompensera men först skall jag gå till Annelie på Kroppshälsan i morgon för att få en skön massage. Har haft så ont i huvudet i flera dagar nu och jag tror att jag har något som sitter och klämmer i ena axeln/nacken. Är för dålig på att tänka på att sitta rätt, stå rätt och andas rätt när det blir intensivt omkring mig och helt plötsligt har axlarna åkt upp till öronen. Men i morgon skall de förhoppningsvis få komma ner en bit.
Nu skall vi packa upp ett spännande paket som kom med posten idag. Om vi får ihop innehållet så kanske det blir en bild eller två så småningom.
Hoppas att ni fått en bra start på veckan!
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *