Allmänt

ANDAS IN ANDAS UT…

Det här behövde vi; en lugn helg utan planer och att få andas in & andas ut. Vi trodde att det skulle bli dåligt väder men det har varit som sommar här i Tofta även idag. Efter frukost tog vi en PW genom skogen och avrundade längs med stranden. Jag älskar Stockholm och alla miljöer som man kan vistas i men det finns inget som slår att gå en PW i gotlandsmiljö. När vi går i Stockholm så måste man kryssa mellan alla man möter heeeela tiden vilken kan vara frustrerande men jag brukar tänka att det är en del av träningen även det… att zickzacka sig fram.

Det var den 3:e PW-rundan för mig sen jag kom till ön. Att få kombinera skog och hav är så härligt även om just att gå vi havet är min absoluta favorit. Vill ner dit så fort jag får en chans. När vi kom ner dit idag så låg det folk och solade. En del badade. Gotland i september är fantastiskt!

När vi kom hem körde jag lite styrka och sen har vi bara suttit i solen här på altanen. Så njutbart! Jag älskar sociala tillställningar och att vi ofta har rätt mycket omkring oss med familj och vänner men vi har också ett behov att cocoona bara vi två mellan varven. Precis så som vi har haft det i helgen.

I morgon drar en ny spännande jobbvecka igång och mot slutet av veckan väntar härligheter innan vi vänder tillbaka till Stockholm igen. Så nu är vi redo för att socialisera!

Vi hörs igen i veckan!

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *