Allmänt

HÄNT I VECKAN…

Oj vad det står på… dagarna bara springer iväg här på ön och helt plötsligt så är det snart helg igen. Vi har haft ett makalöst fint väder här på Gotland. Det kom i lördags och sen har det bara blivit bättre och bättre. Soligt, varmt och oftast vindstilla. Vilken tur att vi prickade in just den här veckan…

Jag har jobbat på Visby Airport i veckan. Jag älskar den här lilla flygplatsen och det är så roligt att få träffa alla härliga människor som jobbar där. Och jag tröttnar aldrig på att se flyg som lyfter och landar. Magi!

Jag vinkade hej då till Per som behövde åka upp till Stockholm och jobba en sväng.

Jag har druckit mitt morgonte ute på altanen i sensommarsolen.

Och mina morgon- och lunchpromenader… de skojar man inte bort. När jag har kommit ner hit på lunchen så har det legat folk och solat här. Andra har badat. Så varmt har det varit i veckan. Det är nu man skulle ha haft semester.

Igår kom min mamma på en snabbvisit med Bruce som hon brukar ta hand om under tiden hans matte jobbar.

Och på kvällen kom en fin kompis som för övrigt bor granne med oss här i Tofta hem till mig på en vardagsmiddag. Hon hade med sig så fina blommor från sin trädgård.

Nu väntar lite roliga grejer runt hörnet… i morgon ska jag på en AW med en hel hop med fina vänner, på lördag ska jag hänga med mamma innan jag åker hem till Stockholm igen. På söndag ska vi äntligen få mysa med Tage och efter ett par dagars jobb så bär det av igen… till Mallorca. Det har också hänt en annan rolig grej men det kommer jag att dela med mig av i sinom tid… Cliffhanger… jag vet…

Ja det var hänt i veckan!

Nu är det dags att packa ihop det sista! Ha en fin uppstart på helgen när den kommer!

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *