Jag tänkte vi skulle ta en titt på vad som har hänt i Annexet sen sist. Soffan från Sweef landade ju in häromdagen och som tur var hade vi mätt rätt för den gick på millimetern in där vi tänkt. Inga marginaler så det var med hjärtat i halsgropen som vi baxade den på plats. Nu hade vi en plan B att ta till om det skulle gå åt skogen; att skifta nuvarande soffa som är lite mindre med den nya men det behövdes inte.
Mattan har vi köpt på Mio. 
Barnpallen från Tibet och korgen kommer från Berså.
Det lilla runda bordet kommer från Granit och ljuslyktorna från Ittala. Det är en hel del fixande kvar men nu är vi i alla fall på gång och har de viktigaste sakerna som soffa och sängar på plats.
Så här ser det ut när man ska ta sig upp till sovloftet. Trappa och räcke ska ännu målas men det får vi ta någon dag när andan faller på. Hur det ser ut där uppe får vi kika på en annan gång.
Här hemma har det varit lite blandad kompott idag. P målar Annexet, Philippa har fått utslag i ansiktet och pratat med doktorn via KRY-appen. Funkade utmärkt så nu har hon ett recept som ligger och väntar på Apoteket. Lilly har bakat och jag har slipat en barnmöbel. Vi har ju en liten jubilar som vi ska fira på lördag; Loa fyller 2 år. Då blir det kalas här på landet och då måste ju den lilla barnmöbeln som vi fått av mina föräldrar vara i bästa skick. I den har mina barn suttit när de var små. Då var den blå, nu blir den vit.
Nästa projekt för dagen är att åka in till växthuset och köpa växter.
Vi ses!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
ALTANEN JUST NU…