Mina dagar

EN STUND PÅ NATURRESERVATET VIVESHOLM MED EN ÄLSKAD BONUSDOTTER…

För att göra en lång historia kort så hamnade jag och Lilly på Vivesholm lite spontant idag. På grund av ett inköp av en byrå så fick vi inte plats i bilen hem så vi tog en liten tur i naturreservatet under tiden vi väntade på att pappa P skulle komma tillbaka och hämta upp oss.
Vivesholm ligger strax norr om Klintehamn alldeles efter Björkhaga Strandby på höger sida om man kommer från Visby. Kör man den lilla grusvägen ner så kommer man snart fram till en liten grind och där innanför grinden finns det får… eller lamm som vi säger på Gotland. Vi såg dem inte men vi hörde dem. Vi tog en liten promenad där inne och surrade lite om ditten och datten under tiden vi väntade.

Lilly hittade en termometer ute på bryggan. 20°… inte illa.

Tänk att den här lilla skruttan bara var drygt två år när jag och P träffades och nu är hon stora damen. 13 år är hon och det är häftigt att få följa även hennes resa till vuxenlivet. Det är inte alltid så lätt det där med bonusfamiljer, bonusbarn, och bonusföräldrar i en enda röra; att få ihop allting och vi har absolut haft våra utmaningar under åren. P skulle helt plötsligt bli tonårsförälder över en natt och jag fick börja om med små barn när mina började bli stora. Men efterhand har vi hittat en modell som funkat för oss och nu börjar alla att bli stora… och vi blir bara äldre och äldre ha ha… 
En härlig stund med en älskad bonusdotter!
KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *